laupäev, august 14, 2010

Pirita rand

neljapäev, august 12, 2010

Oh aegu ammuseid

Viimane õe sünnipäev möödus väga rajult - tänu Vahurile sai terve maja suitsu täis lastud ja kodust diskopõrandat valgustasid mitmed meremiinid.







pühapäev, august 08, 2010

EFK aegu

EFK (Eesti fotograafide kokkutulek) 2010 ajal oli muude workshopide hulgas ka aktimodelli pildistamine ja seda (kahjuks) lausa tervelt 3 korda. Kuna modell oli koguaeg üks ja sama, siis muutus see karjas pildistamine kiiresti igavaks. Modell paigutati tihti liiga kontrastse valgusega kohtadesse, siis polnud jälle taust hea jne...
EFK eest küsiti eelmüügis 900 raha ja hiljem 1200. Sai küll süüa, aga kahjuks pidid kõigil enda nõud kaasas olema - väga paljudele tuli see üllatusena. Ise märkasingi seda teadet kodulehel suhteliselt viimasel hetkel.
Käisin EFK-l ka üleeelmine aasta, siis oli inimesi poole rohkem ja osalustasu sisaldas sööginõusid. Õhtul oli lõkkeääres muusika, tants ja trall. Sel korral kahjuks mitte.
Järgmine aasta jätan suure tõenäosusega minemata.

Vastupidiselt üldlevinud arvamusele, et suvel on hea päikese käes klõpsutada, on tegelikult kõige parem pildistada varjus või pilves ilmaga - siis ei teki näkku tugevaid varjusid või valgeid ülepõlenud laike.